Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie en biedt flexibele, inspirerende werkplekken, zelfstandige kantoorunits en sfeervolle vergaderruimten. In de gezellige, ongedwongen en huiselijke ambiance voel je je snel thuis. Een royaal thuis voor zelfstandige professionals, groeiende ondernemingen en reeds gevestigde en grote organisaties. In een luxe en sfeervolle omgeving is werken en vergaderen in de Hofclub een bijzondere beleving: een plek waar je volledig wordt ontzorgd, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je core business!

De 3 vergaderruimten zijn luxe en stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot handige white-boards en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen. De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot circa 54 personen. Heb je een grote(re) bijeenkomst, dan kan je uiteraard ook gebruik maken van het lounge café waar je met ruim 125 personen terecht kunt.

De ruime, volledig ingerichte werkplekken zijn voorzien van een robuust bureau, luxe bureaustoel en een eigentijdse bureaulamp. Een plug-and-play werkplek, inclusief alle benodigde faciliteiten, kan je al huren vanaf 1 dag. Een combinatie van vergaderen en werken is dus zeker mogelijk. Wanneer wenselijk kunnen we hier zelfs een overnachting voor je bij boeken. Voor meer informatie kijk op www.werkenvergaderenovernachten.nl.

Wij zorgen graag goed voor jou en je gasten! Iedere bezoeker wordt vriendelijk en gastvrij ontvangen, kan genieten van de gratis koffie, thee en water en kan ongestoord werken door in te loggen op de gratis wifi. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt, een lekkere lunch geserveerd wilt hebben of een taxi service zoekt, wij helpen je hier graag verder mee. Laat weten wat je wensen zijn, we denken graag met je mee en maken een offerte op maat voor je!

De Hofclub, gevestigd op de 3e verdieping van de Zaagmolenlaan 4 welke centraal in het land gelegen is, bevindt zich op loopafstand van het NS station Woerden en in de directe nabijheid van de A12 (Den-Haag/Rotterdam-Utrecht). Er kan gratis geparkeerd worden op ons eigen terrein en in de nabije omgeving.

Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@hofclub.nl of telefonisch op het nummer 088 484 10 00, zodat wij je een passend voorstel kunnen doen en een bijeenkomst geheel naar wens kunnen organiseren.

  • Aantal zalen

De Hofclub beschikt over 3 sfeervol ingerichte vergaderzalen, welke allen voorzien zijn van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot handige white-boards en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen. De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot 54 personen. De sfeervolle vergaderkamers Cannes en Barcelona bieden in blok opstelling ruimte tot 12 personen en in carré opstelling ruimte tot 16 personen. De grote, luxe vergaderkamer genaamd Monaco biedt in theateropstelling ruimte tot 48 personen + een hoofdtafel voor 6 personen. Voor een grotere bijeenkomst kan men ook bij ons terecht, daarvoor kan men gebruik maken van het lounge café waar ruim 125 personen terecht kunnen.

 

 

Address

Our Address:

Zaagmolenlaan 4 3447 GS Woerden

GPS:

52.080604, 4.890428199999974

Telephone: